HELSEBEDRAG

For utrolig til å være sant og sant der det ikke

For utrolig til å være sant og sant der det ikke

HELSEBEDRAG

Dette må du ikke la deg lure av

En side som kaller seg NORSK HELSENETTSTED med internettadresse; bestofferintheworld.www lanserer 3 behandlinger som er for gode til å være sant. Det er rett og slett bedrageri. Historien omkring preparatene er identiske med noen professorer som er ansvarlig for oppfinnelsene. 

Slankemetode  14 kg på 1 måned - professor Bjørn Myrvold. Preparat; NIXAGRAM

Normalisering av hørsel på 4 uker - professor Kjell Bratland. Preparat; RELIXEN OIL.

Rask smertereduksjon på rygg og leddsmerter og rask normalisering på 4 uker av slitasjeforandringene - professor Lasse Rønningen. Preparat ;ARIAVIN

Samme firma tilbyr også en revolusjonerende måte å lære flere språk svært raskt.

Søker en opp disse professorene med Google, vil en ikke finne opplysninger om dem. Det finnes privatpersoner som heter det samme. Det ville være naturlig at det fantes bedre søkeresultat på Google på så “anerkjente” professorer som nesten har fått Nobel-pris i medisin.

Det er i Tyskland de har gjort sine store oppdagelser eller oppfinnelser sies det.

Hørselshemmedes landsforbund advarer om at prof. Kjell Bratland ikke finnes og at behandlingen som tilbys er ikke medisinsk mulig . (opprette normal hørsel ved å påføre en olje i øret)

Teksten i beskrivelse av disse vidunderpreparater er svulstig med bruk av kjemiske navn som skal gi inntrykk av dette virkelig er godt utforsket preparater. “Makromolekylære formler”. Et sted kan det stå at det der et naturlig preparat og i neste omgang er det forsket frem av nevnte professorer for å hjelpe enten sin kone (slankemiddel) eller mor (leddprodukt). 

Det er i tillegg kraftig kritikk av alle andre konkurrerende behandlingsformer. Bl.a. kalles andre som har kostråd for slanking som amatører. Slankemetoden her er slik at du ikke trenger å gjøre noe med kostholdet, likevel vil du tape vekt. Hvor behagelig hadde ikke det vært. 

Alle personene som beskriver en fantastisk effekt av midlene finnes ikke på de bosted som er anført. Sannsynlig er bilder bare hentet ut fra en bildefil med vanlige modeller og tekst er diktet opp av et reklamebyrå

Forsiden den samme, men på bildet er lysbildet som viser på veggen endret selv om foredragsholder og publikum synes å være helt det samme. Lysbildet på veggen er for slankemetoden en fyldig mage, for hørselmiddelet et anatomisk bilde av øret og smerte og tilhelingspreparat for rygg og ledd er det kneledd

Teksten om makromolekylær formel og hvordan professoren ville hjelpe sin mor eller kone er smidd over samme lest. Til og med kurvene som hvordan effekten er over 4 uker er like, ikke engang fargen har det blitt gjort forsøk på å endre.

Nedenfor følger noen bilder som viser hvordan reklamen er smidd over samme lest. Klikk på bildene for å se hele bildet. Oppsettet på alle reklamene er helt identisk - hva blir det neste som kommer. Samme firma reklamerer for språkkurs som består i å lære språk mens du sover.

Slankekuren som er umulig

Humbug

Hvem kunne ikke tenkt seg en slik utrolig kur

Slankeresultat over 4 uker

Hørselforbedring over 4 uker

Smertelindring og leddnormalisering på 4 uker

Del denne siden